Galliata is meer dan een moedermaatschappij en helpt niet alleen mensen aan het werk maar ook haar groepsonderdelen om blijvend te kunnen concurreren in de competitieve markten Dat doet Galliata door een aantal services aan te bieden aan haar dochtermaatschappijen.

Shared Services

Als moeder van Qragt, Capability, Ephecta en SVAV is Galliata voortdurend op zoek naar synergievoordelen tussen de verschillenden dochters. Deze synergievoordelen zijn met name te vinden in ondersteunende diensten op het gebied van Finance, Facilitair en ICT. Zo voert Galliata het debiteuren- en crediteurenbeheer uit voor haar dochters en zorgt zij voor een consistent ICT-beleid waardoor overlap in ICT- services worden voorkomen.

Ook een gezamenlijk Serviceteam is een initiatief van Galliata, ingegeven door de wens van Galliata om haar relaties maximaal te servicen. Het Serviceteam verwerkt alle inkomende telefonie, mail en postverkeer voor de dochters en heeft zo optimaal zicht op eventuele ‘dochter-overlappende’ vraagstukken.